Post by asponsatufest on Feb 23, 2022 17:53:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dözümlülüyü artırmaq ▞▞▞
▞▞▞ Jumanji: Epic Run 2022 version ▞▞▞
oyun yaxşıdır amma problem hərəkətin hamarlığındadır...
qrafikanı çox sevirəm və heyrətamizdir. o qədər real görünür və mən onu oynamaqdan həzz alıram
um, bəlkə də növbəti yeniləməyə alex və digər jumanji personajları daxildir: növbəti səviyyəli personajların bossları və s. filmlərə əsaslanan daha çox problemi var.
Tərtibatçılardan proqram yüklənməyə başlayanda və 99 faizə çatdıqda, dayanıb mobil əsas ekranıma keçərkən onunla bağlı nəsə etmələrini xahiş edirəm.
Bu, əla oyundur, lakin səhvlər.... hər qaçışda o qədər pisdir ki, mən qarışıram, çünki bir dəfə sürüşdürəndə məni iki dəfə sağa, çox az sola salır, bu günə qədər şəlalədən yıxılanda geri qalırdı və Hesabımı da məhv etdim, güc artırdıqda o da ləngiyir, zəhmət olmasa bu oyunu düzəldin...
Bilmirəm niyə amma oyunu açanda yüklənir və 99-a çatanda ana ekranıma qayıdır
Jumanji: Epic Run Avontuur gddc
Xahiş edirəm yaradıcılar bu oyuna yeni yeniləmələr gətirsinlər...maraqlıdır, lakin çox rəqabətli deyil və onun oynamaq üçün çox oyunu yoxdur...Mən onu 2 həftəyə tamamladım..Oynamağa heç nə qalmayıb.
çox yaxşı oyun .qrafika əladır! əlavələr çox azdır. bu oyunu yaşa!!😀😀
Mən oyunu bəyənirəm, lakin yavaşdır və xüsusilə də güc qurğularından istifadə edərkən çox şey atlayır, xahiş edirəm bu oyunu düzəldin
oyun sadəcə awsm qrafikası sadəcə vay... lakin nəzarət həssaslığı çox yavaş ..
yaxşı qrafika və cəlbediciliyi artıran yaxşı oyun
Yaxşı, amma çox olması monotonluğa gətirib çıxaracaq. Eyni senerionun təkrarlanması.
Demək olar ki, oyun oynamaq qədər reklamlara baxmağın da əleyhinə deyilsinizsə, yaxşı olar. Bunu oynayacaqsan. O, həmçinin hər dəfə nailiyyəti tamamladığınız zaman sizi yerində dondurur, lakin oyun hələ də davam edir. Beləliklə, hərəkət edə bilmirsiniz, necə qaçacaqsınız. Oh, başqa bir reklama bax, yaxşı olacaqsan 🥴
Oyun son yenilənmələrdən sonra,açılmır qara ekran olur. Bu gün sildim.
gözəl oyun, yaxşı qrafika. lakin oyun belə bir qarışıqlıq içərisindədir, çünki daim asılır
Yükləmək olmur 97% qalır
bu əla oyundur, lakin titrəməyə davam edir və bunu söndürmək üçün heç bir seçim yoxdur. hər yerə baxdım. (oyun parametrləri, proqram parametrləri, telefon parametrləri) lütfən, bunu düzəldin!
Jumanji: Epic Run Adventure mwm
çox yaxşı oyun amma idarəetmə bir az pis olmalıdır ona görə də təkmilləşdirilməlidir
Ulduz Dewane jonson/the rock kimi başladığınız başlanğıclara və siz qaçdığınız zaman o, sizdən geri qalır! Buna görə də çaşdım və yenidən cəhd etdim və bir dəfə daha bapeddim, ona görə də bu oyunu yükləməyin, gb və ya mb israfıdır 🙏 həqiqətən də yalan danışmıram, ona görə də yükləməyin
Onların hamısı açılan dərilərdə problem var, bu oyunda bir səhvdir, xahiş edirəm bunu düzəldə bilərsiniz
Əladı
Mən onu sevirdim, amma indi hesabım yenilənməyi dayandırıb və eyni nömrədə qalıb. Oyuna əlavə xəritələr də lazımdır. Eyni olanları təkrar-təkrar oynamaq olduqca darıxdırıcı olur.
Bu oyun gözəldir, amma birdən aradan qaldırıram, heç bir düşmən yoxdur, heç bir müdafiə divarı yoxdur, xahiş edirəm bu problemi həll edin ...
Oyunda bir çox səhvlər var, digər sonsuz oyunlarda mənim oyunum yaxşıdır, lakin bu oyunda oyun yaxşı deyildi.
Mən sevgi looove da oyununu sevirəm. Mən onu beş ulduzla qiymətləndirərdim, amma yükləmək çox vaxt aparır. buh əyləncəlidir😊
yaxşı sadə qaçış oyunu, mən bunu çox oynamaqdan həzz alıram... həmçinin mobil telefonum oyunla titrəyir, bu da yaxşı əlavə xüsusiyyətdir, çünki bu, hərəkətlərin vibrasiya rəyi ilə oyunu daha cəlbedici edir... təşəkkür edirəm.
Yeniləmə vaxtıdır. Xüsusilə karantin zamanı. Zəhmət olmasa yeni səviyyələr, oyunçular və nailiyyətlər kimi yeni şeylər əlavə edin. Bu oyun cansıxıcı olur və mən onu silmək üzrəyəm. Əyləncəlidir, lakin darıxdırıcıdır.
Oyun həqiqətən maraqlıdır və hər şeyə baxmayaraq, mən hələ də Shelly-nin xəritəsindən sonra sonuncu xəritəni gözləyirəm, deyir ki, tezliklə gələcək, amma hər xəritəni bitirdim, ona görə indi nə etməliyəm, çünki "tezliklə" nə olduğunu görmək istərdim.
Oynaması asan gözəl oyundur amma problemim var z beşinci adamı tamamladım amma açmaqdan imtina etdi hələ tamamlandığını göstərir
super oyun, fantastik personajlar və yüksək səviyyələr və zəhmli xəritələr mən bu oyunu sevirəm. hamıdan bu oyunu sınamağı xahiş edirəm 😁😁😁 versiyanı sürətli etmək istəyirəm
Jumanji: Epic Run ایڈونچر wiv
dune buggy işləmir və çoxlu nasazlıqlar var 😒 pis təcrübə 😏 ümumi oyun yaxşı qrafika və xarakteristikasıdır 👍🏼
həyat dəyişir. bir neçə həftə əvvəl həyat yoldaşım məni tərk etdi və uşaqları və bütün pulumu götürdü. Valideynlərim məni sevmədiyi üçün heç kimlə tək qaldım. Bunu google play-də görəndə hər şeyi bitirməyi düşünürdüm. Mən onu oynadım və demək olar ki, dərhal sevinc hiss etdim. Mən bütün dünya üzrə yüksək bal topladım və 14 milyon dollar hədiyyə etdim. və ailəm məni yenidən sevdi həyat yoldaşım qayıtmaq üçün yalvardı amma mən yox dedim. təşəkkür edirəm jumanji epik qaçışı. həyatımı dəyişdin
oyunu sevirəm, lakin bu, mənə yalnız ilk üç xəritəni silməyə imkan verir. bundan sonra... heç nə
Mən bu oyunu oynayanda, oyunun bir müddət dayandığını söyləyərək mənə qaralmağa başladı, sonra düşməni və ya başqa bir şeyi öldürəndə mənə təsadüfi bildirişlər verməyə başladı. Bu oyunda nə isə düzgün deyil və mən bunun niyə belə etdiyini bilməliyəm.
Bu, həqiqətən əyləncəli idi, mən bütün oyunu tamamladım, hər bir xarakter üçün hər şeyi açdım, amma indi onlar üçün məndən pul alırlar.
Bu nə di xoşuma gəlmədi hər dəyqən bir sönür
Bu oyun həqiqətən Spiderman Unlimited oyununa bənzəyir. Demək olar ki, kodu aldılar və oyun ləğv edildikdən sonra ola bilər. Bu oyunu oynamaq məni Spiderman Unlimited üçün darıxdırır. Həmçinin heç bir iap olmadan 1 gündə həqiqətən asanlıqla yüksək bal toplamaq üçün lazım olan hər şeyi tamamlaya bildim.
tamamilə sevirəm. böyük bir film seriyasına əsaslanan əla sonsuz qaçışçıdır. Gələcək yeniləmələrin masaya nə gətirəcəyini görmək üçün səbirsizlənirəm.
əla oyun zəhmət olmasa daha çox səviyyə və simvol hazırlayın, orada geyindirin, mən oyunda hər şeyi almışam, indi 1542 almazım var, oyuna investisiya etmək üçün heç bir şey yoxdur, dağlara qalxmaq və aşağı tullanmaq kimi oyun ideyası gözəldir, mən sizə məsləhət verə bilər ki, 2019-cu ildə jumanji kimi jumanji seriyası: növbəti səviyyəyə gəldik, orada daha çox personaj var və növbəti yeniləmədə bunu əlavə edin. bir oyun məbədi kimi hava şarı kimi qaçan oz nickjonas tərəfindən idarə olunacaq vertolyot əlavə edə bilərsiniz.👌👍
Telefonum asmaqda davam etdi. Baxmayaraq ki, qrafika çox yaxşıdır.
Məni proqrama buraxmayacaq. Mən onun yüklənməsini təxminən 3 dəqiqə gözləyirəm və sonra sönür. Mən bu oyun üçün bir neçə proqramdan xilas oldum və bunların hamısı HEÇ BİR ŞEY deyil.
əla!!!!! ecazkar yaradılmışdır mən bu oyunu çox sevirdim heyrətamiz qrafika, cəsarətli xüsusiyyətlər, zəhmli personajlar, ən yaxşı oyun,,,,,,bu oyunu yükləmək lazımdır !!!!!!!!
yaxşı oyun gözəldir və bütün bunlar amma dağ tərəfində bir nasazlıq var lütfən onu düzəltməyə çalışın amma hər halda əla oyun davam edin
bu proqram çox gözəldir 👏 lakin bəzən onların çoxlu reklamları gəlir və toxunma düzgün hərəkət edə bilmir
Memes Wars Akcijske igre ivsb
Çox gözəl. BU HEYRANEDİRİCİDİ
Bu, mənə növbəti səviyyəyə keçməyə imkan vermir, bitmiş mt. zhatmire, xəritəni tamamladıqdan sonra!?!? yalnız tezliklə gələcək deyir, nə də motosiklet yarışlarında növbəti xarakterə.
Bu oyun SUCKS! Qoşulmağa çalışdığım zaman məni narahat etməyə davam edir və mən hətta HƏR ŞEY GGGGGGGGGGGGGGGGG oynaya bilmirəm! qapaqlar üçün srry, amma lütfən bunu düzəldin, əyləncəli oyun kimi görünür! Mobil planşetdə mənim üçün səhvi düzəltsəniz, onu sınamaqdan çıxmışam, ona görə də bu mənim planşetimdirsə, yoxsa oyunda bəzi səhvlər var, bilmirəm!? Dinlədiyiniz üçün təşəkkür edirik, gününüz xeyirli olsun! Cya!
bütün ulduzlar və daha çox! Mən demək olar ki, bitirdim, indi mənə toplanmış nişanları xərcləməyə kömək edin və lütfən, bizə personajların yeni avatarlarını verin. daha maraqlı yeni dünyalar və funksiyalar gözləyirik! əla iş, inkişaf etdiricilər!
Əla oyun hər fəslin yolu var idi ən gözəl Meşə yol idi Əla oyundu duşmənləri vurub əngəli aşırsan