Post by asponsatufest on Feb 23, 2022 18:02:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots kristālu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Krāsošanas iespējas. Vai noklusējuma krāsām varat pievienot pamata dzelteno krāsu. Un camo raksts kā materiāla izvēle. Padariet drifta kastes taimeri īsāku.
Spēle ir forša un grafika ir lieliska.. bet jums, puiši, ir jāpielāgo grūtības, ar kurām spēlētāji saņem naudu.. ir sasodīti grūti iegūt naudu kā jaunam spēlētājam.. spēlei vajadzētu dot jaunajam spēlētājam naudu, lai viņi varētu mudināja ....spēlēju to vairāk nekā nedēļu un joprojām nevaru nopirkt citu automašīnu, izņemot noklusējuma.. nav īsti jauki, un arī spēlētājiem vajadzētu dot viens otram naudu
Grafika ir lieliska, un arī vadības ierīces ir lieliskas. Tā ir spēle un ienākumi, kas ir ārkārtīgi nepatīkami. Misijas ir ārkārtīgi grūti izpildīt, un jums ir tikai 5 mēģinājumi to paveikt, pēc tam pagaidiet, līdz gāze piepildīsies. Jūs būtībā neko nenopelnat salīdzinājumā ar jauninājumu cenām. Ar punktu sistēmu nepietiek, lai izpildītu misijas, tāpēc to izpilde ir ļoti sarežģīta.
CarX Drift Racing 2 Versenyzés sng
CarX Drift Racing 2 Utrka edn
Ļoti smalks, bez lielas atlīdzības, jautri, taču tas atkārtojas, augstākā līmeņa automašīnām cenas kļūst pārāk augstas, un zelta atlīdzības ir diezgan zemas. Es ietaupu Supra, bet tad man ir jāmaksā zelts, lai iegūtu visas šīs citas automašīnas, kas man ir vajadzīgas PRO DRIFT III. Eksperimentēt ar automašīnām ir ļoti grūti vēlu.Būtu jauki, ja būtu vairāku spēlētāju režīms kā pirmais. Ar šo jūs nevarat kontrolēt, ar ko jūs cīnāties. Turklāt šķiet, ka pārāk liela uzmanība tiek pievērsta automašīnu pielāgošanai un nepietiekami uzsvērta faktiskā spēle.
Kāpēc tiešsaistes funkcijai ir jābūt pieejamai ielādes ekrānā, kamēr varat to atskaņot bezsaistē? Tas kļūst slikti, lūdzu, izlabojiet to
Esmu priecīgs, ka spēlēju tik tālu kā es un man ir tik daudz pilnībā modernizētu automašīnu, jo nekas vairs nav par pieņemamu cenu. Es tikko ieguvu Blackjack x22 pirms atjaunināšanas, un tagad es pat nevaru veikt regulēšanu, jo esmu sabojājies un viss ir pārāk dārgs. Nopietni: 3. līmeņa raķešu korpuss ir 202 500 sudraba?! Apollo agrāk bija 45 000 sudraba. Tagad tie ir 130 000?! Kas pie velna?! Nekas nav par pieņemamu cenu, un tas, kas jums tagad ir, labāk patīk, jo jūs noteikti nesaņemsit vairāk. Aizmirstiet to, ja esat jauns spēlētājs.
Skaņas ir salauztas. Man sāpēja ausis
🤘
Ļoti nomākta tikai 3 lietu dēļ. A. Pat ja tā ir daļa no spēles modeļa, tas, ka nevaru noregulēt savus iestatījumus tieši pirms sacensībām, ir kaitinoši. B - "Lielā leņķa novirze" ir tikai 1 reize no divām, kas ir ļoti nomākta. C - Es nevaru izmantot pauzes izvēlni pirms sacensību laika atskaites. Citas lietas: - Mana spēle iestrēga sākuma ekrānā (nevar izveidot savienojumu), tāpēc es to pārinstalēju. – Ēdienkarte ir pārāk sarežģīta. Citādi spēles dzinējs tiešām labs. TOPS.
Es pazaudēju savu acc
v1.18.0 Spēļu istabas pasākumos ir IMHO šausmīga ideja. Tas padara manu sniegumu atkarīgu no citu spēlētāju prasmēm/motivācijas/labas gribas un kļūdām. Par gaidīšanas laiku un spēļu istabu pārslodzi/nepieejamību jau minēju citā komentārā.Lūdzu, pievienojiet iespēju spēlēt notikumus viena spēlētāja režīmā, kā tas vienmēr ir bijis
Viss ir labi, spēle ir ļoti stabila, ļoti jautra, bet es gaidu karti, kurā es varu vienkārši braukt, neko nedreifējot... karti, kurā es varu vēsties un ātri braukt, un šeit turbo spolēšana... tas ir kāpēc man tā ir 2 zvaigznes... tas ne tikai es gaidu, ka daudzi cilvēki vēlas vienkārši braukt ar braukšanu bez dreifēšanas... izveidojiet karti garu šoseju, kur mēs varam braukt bezgalīgi, vai kaut kas, tad man tās 5 zvaigznes. . arī iegūt aa vilkšanas režīmu... es redzu, ka daudzi cilvēki vēlas vilkt.
Ka var izdvest progresu?
Laba spēles
CarX Drift Racing 2 Yarış bny
Lūdzu, pievienojiet nakts režīmu un neona zibeņus
Love it lieliska spēle. Es vēlos, lai tā būtu vairāk bezmaksas viesabonēšanas bāzes, taču tā ir forša
Spēle vispār netiek atvērta
Agrāk spēle bija tik laba, bet tagad man ar to ir tik daudz problēmu. Pirmkārt, pēdējais atjauninājums bija gandrīz gigabaits. Tas ir smieklīgi. Otrkārt, spēle turpina pārņemt vadību no manis. Stūre nofiksēsies atpakaļ centrā, vai arī automašīna pati mainīs leņķi. Treškārt, automašīna izturēsies tā, it kā tā būtu uz ledus, pat ja jūs nespiedīsiet droseles, un uz tā paša ceļa tas jutīsies kā slapjš betons. Tikai reizēm nostrādā rokas bremze. Man ir vairāk problēmu, bet nepietiek vietas rakstīšanai.
Jauki!
Bro, es saprotu, ka vēlaties atjaunināt spēli, bet katru reizi, kad es gatavojos spēlēt, tas ir sasodīts atjauninājums, ļaujiet mums spēlēt
Man patīk drifts
Man patīk spēle, ir dažas lietas, kas man kaitina nervus, piemēram, īpašas drifta automašīnas var iegādāties tikai par īstām £, ja jums vajadzētu būt iespējai tās uzvarēt, pavadot daudz laika spēlē, un īpašo notikumu laiks ir samazinājies līdz 2 -3 dienas,tas ir ļoti kaitinoši... un pasākumu speciālā caurlaide maksā £/$ 3, jums vajadzētu būt iespējai to vinnēt, braucot un katru dienu spēlējot, un ko par šo notikumu stulbi domā, kad mēģināt tajā iekļūt tur ir rakstīts, ka šobrīd nav istabu? Kas izdomā šo stulbo ideju, sabojā spēli, izlabojiet
Miskaste, bez tiešsaistes freeroam
Xiaomi redmi note 8 pro — ielādes ekrāns ir sasaldēts
Labi, tā izskatās kā jautra spēle, un es skatos daudz YouTube videoklipu par to, un tas izskatās jautri, un es gribēju to izmēģināt, un tika teikts, ka man ir zināma krātuve vai telpa, tāpēc es izdzēsu tiktok un snapchat, un lejupielāde ir pabeigta, un teikts, ka mēs nevaram lejupielādēt. šī spēle. Tāpat kā brālis, es ļoti gribēju to spēlēt.Es būtu ieteicis 5 zvaigznes, bet degvielas sistēma nav īpaši noderīga, tā ir jānoņem, mēs nevaram izbaudīt spēli, jo degviela tiek pirkta ik pēc 30 minūtēm, tas ir tik sarūgtinoši, ka šī spēle beidzot ieguva tiešsaistē, ko visi gribēja, izņemot degvielas sistēmu. ir liels trūkums no šīs spēles
Normāla spēle uz telefonu.
Хорошая игра
Pievienot jaunas automašīnas. Pievienojieties TRLX[BoostMotorS]
폭격: 오프라인 게임 액션 wok
Spēle ir lieliska, taču visai ekonomikas sistēmai ir nepieciešami būtiski uzlabojumi. Pirmkārt, par līmeņiem. Pirmajā spēlē līmeņiem bija milzīga ietekme, bet tagad nav nekāda reizinātāja vai kaut kas, tāpēc tas nozīmē, ka jūs nopelnīsit vienādu naudas summu un xp ar 1. līmeņa un 5. līmeņa automašīnu, tas ir diezgan neapmierinoši, jo ir gandrīz nav iemesla pirkt "labāku" auto. Otrkārt, nauda ir jāpelna vieglāk, es zinu, tas nedrīkst būt pārāk viegli, bet ir pārāk grūti iegūt naudu.
Zajebis vnk bewt
Manuprāt, spēle bija pārspīlēta. Protams, jūs, puiši, pievienojāt ķermeņa komplektus un vinilus, lietas, ko cilvēki vēlējās jau no pirmās spēles, bet es domāju, ka tas ir viss, uz ko jūs šajā spēlē koncentrējāties. Vadība pirmajā spēlē bija labāka, tāpat arī mašīnu vadāmība un regulējamība. Es jūtos tā, it kā jūs, puiši, būtu izveidojuši šo spēli no pusvārda. Atvainojiet, bet tas ir skumji.
Man patīk šī spēle, bet man ir problēmas ar šo spēli, tā neļauj man izveidot savienojumu ar Google Play un lūdzu, noņemiet nepieciešamību izveidot savienojumu ar Google Play