Post by asponsatufest on Feb 23, 2022 18:09:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blok puzzle Jewel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blok puzzle Jewel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode ključi z napako ▞▞▞
▞▞▞ Blok puzzle Jewel 2022 version ▞▞▞
Zame kot najstniku je v redu. Ampak moji mami je bilo zelo všeč. Ne vem zakaj, ampak vedno se drži te igre. Ampak jaz sem srečen, dokler je ona srečna, zato mi je igra všeč.💜💜💜
To ni poštena igra v primerjavi z drugimi igrami, vedno prinese nepotrebne bloke, ki se ne prilegajo razpoložljivemu prostoru, kar je nesprejemljivo, sploh ni kul
To je neverjetno, vendar grafika ni enaka oglasu te igre. Še vedno mi je bilo všeč, da lahko preživite ure, ko vam je dolgčas doma. Predlagam, da jo namestite takoj (če je mogoče, dodajte grafiko, kot je oglas te igre) 😁
Argh Blooming se je začel zatikati v oglase. Treba je zapreti in znova zagnati.
včasih je bilo zabavno, zdaj pa toliko oglasov ... se prikažejo, ko vlečete kos, in zaradi tega ga preprosto spustite kamor koli je bil, ko se je oglas pojavil. vzame vso zabavo, saj lahko izgubite od nikoder zaradi neumnih pojavnih oken. odstranitev
lepa grafika, vendar je porazdelitev delov preveč naključna in ne morete predvideti naslednjih potez. skrajšanje trajanja igre in tudi užitek 😣
To igro sem igral že dolgo. Oglasi so bili zelo nadležni. Toda ko me niste mogli prisiliti, da neham na ta način, zdaj zatemnite moj celoten zaslon z oglasom, ki je viden samo v zgornjem desnem kotu zaslona. In edini način, da se ga znebite, je, da zaprete aplikacijo in znova odprete. Potem se vrne. Torej zmagaš. odneham se!
Love Block Puzzle Jewel zelo sproščujoče!
Neverjetna igra...
No, pomaga, ko sem jezen
Block Puzzle Jewel Teka-teki tmz
Navodil ni bilo. Moral sem iskati, kako se igra. Igranje je vsakdanje, saj ne morete vrteti igralnih kosov. Preskočite svoje oglaševanje, igranje je pokvarjeno.
dobra je na začetku, vendar se vam bo čez nekaj časa dolgčas in tudi preveč oglasov je v tej igri v eni minuti, boste dobili dva do tri oglase, vendar je to dobra igra, všeč mi je bila, vendar ne najbolj. odstranite nekaj oglasov
Pomagalo bi, če bi začeli z nekaterimi večjimi kosi. za začetnike. Najprej veliko majhnih, nato pa toliko večjih, da je težko. Ampak še vedno se učimo!!!
Igra je dobra, vendar se oglasi nenehno pojavljajo. To je tisto, kar sem se počutil najslabše.
Dobra igra. Ampak ne morem predvajati pesmi v ozadju, pesmi se samodejno ustavijo, ko odprem igro, kar je zelo slabo.
Zdi se mi zahtevno, a zaradi tega si želim samo še bolj doseči visoko oceno. Dobra igra, edina stvar, s katero imam problem, je tako imenovani šum, ki pravi, da ste osvojili linijo, res se ne ujema z igro. Na splošno zelo zanimiva igra.
Od razlage igre nisem pričakoval. To je bolj igra tipa pick up and place, ne pa igra s kosi, ki padajo v igralno ploščo.
Dosegel sem tri zvezdice, ker ne moreš videti, kaj je naslednje, tako da ne veš, ali boš imel prostor za to in nazadnje bi rad, da bi jih lahko premaknil na različna mesta.
Res dober in neverjeten dragulj sestavljanke blokov, ja, to je res zasvoji igra.. pravzaprav se noro igram s to igro.. ni več oglasov, ki so tako dobri... Lepo..
Ne morem nehati igrati
Mislim, da je ta igra zabava za druge, ker je nisem prenesel, vendar jo bom poskusil prenesti in videl, ali je zabavna. Ljudje bodo morda sodili, ker je še nisem prenesel, vendar jo bom prenesel adijo❤😢😢in mimogrede, ta igra je zabavna, me lahko vprašate, kako je zabavna, ker to igro igram na telefonu tete
Všeč mi je grafika, vendar sem pravkar ocenil, da daj tudi meni priložnost, da se malo poigram
Igra je zabavna, vendar se dodatki pojavijo, ko poskušate postaviti kos in stvari pomešati. Prav tako bi bilo veliko bolje, če bi lahko vrteli kose.
V tej igri je ena reklama, ki je resnična težava. Pojavi se na zaslonu in nima ikone za odstranitev. Nalaga se prisilni prenos, sicer nikoli ne morete igrati igre, ki ste jo prenesli, ker ta druga reklama igre ostane na zaslonu. Res je frustrirajoče☹️
v redu
Drift Clash Online Racing பந்தயம் guf
No, do zdaj je bila dobra igra. Postane dolgočasna, zato je zdaj ni na mojem telefonu. Prosim, pomislite na nekaj novega. Mogoče si bom premislil in jo namestil, če to storite.
Preveč oglasov!!! Oglasi po vsaki tekmi. Odlična igra, vendar je razvijalec tako požrešen, da boste morali gledati veliko oglasov brez možnosti, da jih preskočite. Odstranjevanje
dražeči oglasi, druga aplikacija se zapre, ko odpremo to aplikacijo.to je zelo moteče
Block Puzzle Jewel Puzzle eou
to je res lepa igra, vendar dodatki kar naprej ovirajo, kako je treba to igro posodobiti in potrebuje manj dodajanja, ta igra mi je res všeč, zato prosim, ne silite me, da je treba zaradi dodatkov, kar tako naprej
Vedno sem užival v tej igri, vendar ne več. Smešno dolgi oglasi, ki jih ne morete zapreti, so mi uničili to igro. Predolgo tečejo. So mučni in gredo in nadaljujejo. Potrebujem le nekaj sekund, da vem, ali me zanima, kaj mi hočejo prodati. Ponavadi nisem. Kljub temu igrajo, dokler me igranje igre ne zanima več.Igro zaprem, ker samo želim, da se neskončni, dražeč oglas konča. Način, kako uničiti dobro stvar. Bo odstranil.
Mislim, da je igra narejena tako, da ne moreš premagati prejšnjega najvišjega rezultata, razen če to določi program.
igra bi bila veliko bolj zabavna, če bi lahko dobili bolj pester izbor blokov. naveličan je, da bi dobil tri iste preklete bloke.
ena stvar, ki mi je všeč, je, da ne moreš vrteti blokov in včasih me to moti, ker potrebujem takšno obliko. vendar niso tri, ampak to je vse, kar imam za povedati
Obožujem to igro, vendar se strinjam z mnogimi drugimi ocenami, da je treba oglase narediti tako, da ne motijo igranja. Zakaj je to sploh stvar? Smešno je, da se to dogaja in se dogaja zelo pogosto in v ključnih trenutkih, zaradi katerih postavite blok tam, kjer niste želeli, da bi umrli. Kje je plačljiva različica? Z veseljem bom plačal skoraj vsak znesek, da se ne bom več ukvarjal s tem!
Čist v redu..bi blo pa bolš,čw bi blo več likov..
Igra je zabavna. Edina težava je, da je igra statična. Vsak dan igraš isto stvar. Oglasi niso moteči.
Ta igra mi je zelo všeč, vendar mi včasih zvok preneha delovati. In moram zapreti aplikacijo in znova zagnati in tudi takrat še vedno ne popravi .... Všeč so mi kliki in podobno. prosim to popravi...
ko dvakrat povlečemo bloke potem ko govorijo hladno ne vem, kako me začne nenadoma boleti glava, prosim, spremeni ta glas naredi kot ko ga trikrat povlečemo, glas je neverjeten, prav tako pravijo kul, ampak imajo večerjo glas prosim, to je moj skromna zahteva, spremeni ta glas. PROSIM !prosim!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Prosim, Blokiraj Puzzle Jewel.
Torej, smeti ima igra svoj um, poskušate odložiti bloke na mesto, kjer želite, da so, in jih premakne drugam
Enostavno ne morete obrniti blokov, kot bi želeli!! To je edina stvar, ki mi ni všeč 🤔
Block Puzzle Jewel புதிர் zfd
Oglas za to igro je zelo zavajajoč. Če bi hotel igrati 1010, bi ga namesto tega naložil.
Dobra igra za igranje. Našel sem eno težavo, da predvajalnik glasbe preneha predvajati, ko odprem to aplikacijo. Nikoli se nisem srečal z nobeno aplikacijo.
Zelo dobra igrica💪😁
Čudovita igra, zelo dobra igra in zlahka si preteče čas. za igranje potrebujemo možgane in ljudje brez možganov bodo objavili nekaj pritožb. zelo zasvoji igra. hvala, ker si ga naredil
Preveč oglasov, ne morete igrati niti minute brez oglasov. Tudi po oglasu. Igra teče samo na polovici zaslona in oglas na polovici. Ni vreden niti ene zvezdice.
sproščujoče. Enostavno. Nimajte veliko oglasov, da bi izgubljali čas! Zabavno!
Lepa igra, toda številni dodatki, kadar koli odprete to igro, vam bodo prikazani dodatki, nato pa se bo igra začela, vendar res dobra in zanimiva igra 👍😊
Obstaja napaka, če hkrati postavite blok in pritisnete gumb za ponastavitev, se bodo točke seštele, pravkar sem se igral in ugotovil, da lahko dobite tudi negativne točke.
To je dobro! Dodane nove barve! Medtem ko to nekaj stvari o izklopu mojega WiFi-ja vsebuje zabavne oglase, me veseli blok 9x9😄😄😇😇 Hvala za pregled!