Post by asponsatufest on Feb 23, 2022 18:18:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok kulcs hack ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Tetszik. Csak néhány rossz dolog 1. Elveszíted a tömeget. 2.Amikor nagy vagy, nem tudsz örvénylőket enni. 3. Nagyon lassú vagy.
Honestoy a játék legrosszabb, vad frissítése. Az a lehetőség, hogy szavazat nélkül rúgjanak embereket, teljesen el van rontva, és ami még rosszabb, még csak vissza sem tud csatlakozni. Komolyan szörnyű, kérem, térjen vissza, vagy dörzsölje le. A játék már nem szórakoztató, engem csak azért rúgnak ki, mert nyertem
Nagyon jó 🙌
Gud játék
Ez a kedvenc játékom!
Takács Dorina mi a id kódod ha benne van felvennélek a barát listámra és tudnánk 1v1-ezni vagy teamolni csak a szintem 156 (senki ne hívjon klánba mert csak angolba megyek!!)
jó
szia kérlek segíts nekem egy játékos csak azt mondta, hogy 1k lvl-je, majd én lider-re teszem, és azt mondtam neki, kérlek, tegyél újra lider-t, ha kilépsz, majd hirtelen kilépett, és csinálj még egy új tagot. az engedélyem és ellopja a plazmát a klánomnak, és nem tehetek semmit nem rúghatok rá plss tiltsd be ezt a cc-t, ez ő lvl 1k acc Id 15965872 és azt mondta, hogy ő a fiókja az új tag, akihez csatlakozik, az azonosítója 23004856 és ez a klán azonosítója 1760495, kérem, segítsen újra.
Te jóóóóó vagy
1000 LVL
Undoritoan sok benne a reklam, pedig jo jatek lenne
az agar.io másolata
Imádom ezt a játékot a csodálatos, különösen a klánok/klánok háborúi és a kláncsevegés, nagyon jó, hogy ilyen szórakoztató játékban cseveghetek és játszhatok emberekkel, az egyetlen dolog, amit fejlesztenék, az az lenne, hogy jobb modok legyenek. elfogultság és tiltás szükségtelen okokból, ha csalók vannak pl. 2 telefon
Nagyon látszik a google fordító...
Nebulous.io پرتحرک trh
Nagyon szórakoztató és gyakran frissül. 👍
Egyszerű és szórakoztató. Te egy apró folt vagy, amely pontokból nagyra nőhet. A méret alapján kell megítélnie, hogy mit ehet és mit nem. Az asztal gyorsan ellened fordulhat. Az egyetlen probléma, amivel szembesültem, a kínos gombelhelyezés és egy végzetes hiba, amikor hatalmas lettem.
Egészen jó móka volt, amíg nem kaptam spamet a powerupoktól, nem volt annyira szórakoztató. És miért csak az agar.io van a crack-en?
A legjobb játék a világon
Imádoma játékot, éppen 302-es azintű vagyok. Ha kerestek egy jó klán legelnd-nek hívják, sanyi 800+os haveromé.
Több mint 2 éve játszom ezzel a játékkal. Csodálatos volt az élmény. folyamatos frissítések és funkciók, TELJESEN AJÁNLOM EZT A JÁTÉKOT
Szerkesztve, mert a szerverek mindig lassúak. Ez a játék korábban szórakoztató volt, de most olyan rossz a késés, hogy nincs értelme játszani.
EZ A JÁTÉK ÉVEK óta LASSAN HASZNÁL. AZÉRT, MERT AZ ADMINISZTRÁCIÓK ELUTASÍTJÁK KORLÁTOK BEÁLLÍTÁSÁT AZ FFA-BAN A CSAPATOK TRÜKSZABÁLYOZÁSÁRA. ALAPVETŐBEN MINDEN LOBBI CSAK UGYANAZ A KÉT PPL INDÍTÁSI TRÜK FELHASZNÁLÁSA, ÉS AZ ELŐTEREM MEGHALT, MINDENKI KIlép. HATÁRT KELL BEÁLLÍTANI AZÉRT, HOGY EGY SZEMÉLYTŐL CSAK 20 FOLTOT EGYÜNK, HOGY NE MEGÖLHETNEK MINKET ÖRÖKRE. AKKOR AZ EMBERI EMBEREK MÉG EZT MEGCSINÁLJÁK ODA, HOGY NEM TUDSZ CSATLAKOZNI. ÍGY AZ ÁLTAL JAVASOLT HATÁR AZ EGYETLEN ÚT. KÉRJÜK, MENTSE MEG a NEB-et, MIELŐTT TELJESEN MEGHALT.
5 év elteltével a Cant Play többé, mennyire FÜGGŐSÉGES volt 2015-ben. Mindig ad visszavillanást. Bárcsak újra játszhatnék és viselkedhetnék..!
Kilály
JO féle
Metal Soldiers 2 ایکشن yxrk
Hello tetszik van egy youtube csatornám a neve jaguar yt 60 sub 7 video pls nézzetek meg és sub
nagyon szórakoztató, de feldühít. Lagy és csapatmunka, de nagyon szórakoztató.
Nagyszerű játék sok testreszabással és szinttel Szeretném látni, hogy az egyéni skinek 1000 plazma és nem 5000
Honan a rákbol kéne zudják az embereknek az Id azonositot egy andriodon
1 csillagot tettem, mert felfedeztem a legrosszabb hibát a Nebulousban... Amikor egy hétre töröltem a Nebuloust... eldöntöttem, hogy letöltöm-e vissza... Megdöbbentem, mert visszamentem a 38-as szintre... 328-as szint volt...Kérem segítsen nekem, az azonosítóm 9921215....
Szeretem ezt a játékot, de sok csaló, és ennek nincs következménye... Ennek a játéknak menedzselése és rendszergazdák kellenek. Esetleg tiltsák be azokat a csalókat, akik folyamatosan tönkreteszik a játékot az etetéssel?
Jó volt játéknak
Egész jó.
Le ne toltsetek szar laggos meg az iphadon is es a nagyobb kor meg elozi a kisseb kort !! Kurva szar meg bugol meg sokszor tunik el a palya is es kozbe mesz es utana meg esznek !!!! Amugy az Agario Copy !!!!!!!!!! A vilag leg roszabb jateka
Több skin kell a +2000 lvl-hez, mint pl. 2200 2300 stb., egy egyedi hangulatjel nem elég, adj hozzá még Szerkesztés: Ha késést hoz, akkor hozzáadhatsz egy opciót a bekapcsoláshoz, akik szeretnék, és kikapcsolhatod alapértelmezett
Nebulous.io Action ulgw
Eszméletlen jó játék
Megígértem az egyik bff-emnek, hogy visszajövök, de amíg a nebulous suddenñy leállt, ezért eltávolítottam a játékot és újratelepítettem. És megpróbáltam bejelentkezni, de nem működött, így nem tudok visszatérni. Küldtem egy e-mailt, és nem kaptam választ. Kérlek segítsetek ebben újra 5 csillagot adok rá.
Nem lehet vele menni,mindig megáll!! Ez rossz!! Az agar.io jobb!!
Be akarok jelentkezni a régi fiókomba, de a Facebookra azt mondja, hogy már bejelentkeztem, és ha rákattintok a tovább gombra, egy másik fiókba kerülök, és nem haladok előre, és amikor a törlés gombra kattintok, akkor visszamegy a játékba.
Jó, de frissíteni kell
még az internethez sem tud csatlakozni
Nagyszerű élmény, de a szóló teljesen hiábavaló, ha sok csapattag és trashtalker van, és adjunk hozzá egy lehetőséget az egyjátékos nehézségek beállításához
Nebulous.io Экшен eylh
Jo
Jó mert el vonja az untkozas