Post by asponsatufest on Feb 23, 2022 18:27:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ball Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ball Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує необмежену кількість жетонів ▞▞▞
▞▞▞ Ball Blast 2022 version ▞▞▞
Щоб багато реклами ледве грати в гру тільки реклама
Ball Blast Arcade nbo
Рівень 200, і вони, нарешті, додають бонуси. Редагувати: хоча нові бонуси приносять задоволення та додають новий елемент у гру, вони принципово зламані. Я витратив 200 рівнів, намагаючись заробити якомога більше. Я б пройшов якомога далі, не отримавши удару, щоб отримати максимально можливу суму грошей за один перегляд реклами.Але тепер набагато вигідніше просто вмирати знову і знову і збирати бонуси. Вони просто зламали цю гру.
Цікава гра
Ця гра тут дуже захоплююча. Перш ніж ви це зрозумієте, ви зачепилися. Моя дружина показала мені свою гру, і це виглядало весело, тож я був хорошим чоловіком і, незважаючи на це, змагався. Треба було побачити, про що йдеться. Тепер я її голова..... Тсссххххх😁😁😁
Здається, ця гра перевершує модель ігор «freemium/pay 2 win», яка домінувала на ринку протягом останніх кількох років з новою. Я б описав її більше як модель «ви програєте, ось інша реклама». невелика затримка на елементах керування, формі гармати та формі/розмірі каменів. Це змушує мене думати, що ця гра вийшла з рівноваги та створена так, щоб бути складною всередині, дійсно пропонує вам шанс покращитися шляхом прогресування Не видаляйте рекламу, шансів немає
крута гра
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Fritidsspill kgdr
Ця гра містить забагато реклами. Оголошення дуже дратують і надто часті. Ця гра була найкращою, поки не з’явилася реклама. Але через рекламу пропав інтерес до цієї гри. Раніше це була офлайн-гра, і тоді в ній не було реклами, тому це було занадто добре. Я граю в цю гру останні 2 роки, але зараз я буквально не цікавлюся лише через рекламу.
Чудова гра. Забирає багато вашого часу. Найкраща гра на самоті. Це нескінченна гра. Тобі тягнеться день і ніч грати. Чудова робота геймдизайнера. Зміна логотипу допоможе людям привернути увагу до цієї гри.
Так багато реклами, що я просто не думаю, що ця гра варта грати через це
Забагато реклами, а також потрібне підключення до Інтернету, коли це одна гра.
Весела гра, але я її ненавиджу, тому що кожні 5 секунд з'являється додавання, що робить гру жахливою 😑 Я розлючений
Пушка
Реклама надто багато, що хіт-бокси дурні, я не збираюся платити 4 долари лише за те, щоб зупиняти їх, коли ви помрете, або завершуєте рівень реклами на кожному кроці Мені подобається macanics у грі, не в основному все інше добре Гра вуду, то чого я можу очікувати
Реклама не була для мене проблемою, оскільки я вимкнув мережу, і гра була дуже цікавою; однак у міру просування рівнів він почав серйозно відставати, що зробило неможливим грати. (І так, я впевнений, що це не проблема пристрою.)
люблю цю гру. це досить захоплююче, але дає 2 зірки, тому що він закривається в середині гри майже кожного разу, коли я граю в неї, додаткові життя не працюють, це просто зупиняє гру після перегляду реклами. Також це дає вам можливість переглядати рекламу, щоб отримати більше балів, і я майже ніколи не отримую бали, коли це роблю. Я так далеко зайшов на рівні, що я не хочу видаляти програму та починати спочатку, але це засмучує.
Я вже деякий час граю в цю програму, мені завжди подобалося, що вона здається настільки інтенсивною, коли я граю, але коли я дивлюся, як хтось грає, це не дуже інтенсивно. Я ставлю цій грі 5 зірок, тому що мені подобається, як все зроблено, і це так дивно. Я рекомендую цю гру, якщо вам нудно! 👍😀 І мені подобається те, що там, де я, є рівні боса. Їх дійсно важко перемогти. Сподіваюся, що скоро вони дадуть інструкції на старт, щоб люди знали, що робити!!!!!!! 😀 ✅ 👍😁. .
Ball Blast არკადული swjn
Дуже весела проста гра. Легко освоїтися, важко зберегти свою серію. Поставив би 5 зірок, але є реклама, яка щоразу виводить з ладу гру, що також зупиняє ваш рахунок. Домашня оборона зомбі облога. Ніяк не обійти, мені доводиться щоразу вбивати програму, і реклама відтворюється частіше, ніж будь-яка інша. Не знаю, чий кінець це (рекламодавця чи програми), але я майже готовий відмовитися від цього
Зробіть коротші рівні
У цій грі забагато реклами, і який сенс її перебування в мережі, вона справді тупа
Спочатку було дуже добре. Але потім у цьому новому оновленні і факт, що воно більше не в режимі офлайн, тому дивитися рекламу, це справді погіршило ситуацію.
Крута гра
Загалом це чудова гра з чудовою графікою та самою грою. Я поставив йому 3 зірки через шалену кількість реклами. Крім того, гра дуже повторюється без оновлень. Або цього я не можу сказати. Рівні стають дедалі складнішими, але весь час одне й те саме. Ви можете грати в цю гру в автономному режимі і вам не потрібен Wi-Fi.
Цікаво але надоїдає
Я ставлю цій грі дві зірки через кількість реклами та складність рівнів. Кожен з них стає все важче і важче, а кількість грошей, яку ви отримуєте за кожен пройдений рівень, не дозволить вам оновитися достатньо, щоб перемогти інші рівні. Це не було б проблемою, якби вони не відтворювали рекламу щоразу, коли ви помирали, а ви вмирали 5-10 разів, перш ніж пройти рівень. Це дуже звикає, але ці недоліки також викликають обурення.
занадто складно, а також ця гра суперечить TOS, оскільки бонусні монети показують вам рекламу, коли сама кнопка цього не говорить
Ця гра весела, мені подобається, але є одна річ, яка мені не подобається, і її можна виправити в оновленні, і саме тоді, коли вона каже, «Повторити», це дозволить вам спробувати ще раз, але вам доведеться натиснути кілька разів, щоб спробувати знову. Але це все одно весела та чудова гра!!!
велика трата часу. або це було до того, як лічильник грошей почав відлік замість того, щоб рахувати вгору. Це сталося на рівні 94, після останнього оновлення. aТакож, коли я вибираю переглянути рекламу, щоб отримати бонус, я часто не отримую бонус. Прикро, коли, переглянувши бонусну рекламу, мене повертають до іншої реклами, перш ніж я повернуся до гри. зараз немає сенсу грати.
У 75% випадків, коли я майже завершую рівень або входжу в гру, він зависає, або екран рухається, або екран стає чорним, або трапляється щось подібне. Я дуже сподіваюся, що це буде виправлено в цьому новому оновленні.
Гра чувак класна ставте 5зірок, я думаю, що Гра красива заціню
Іпо
Гра дуже весела, але щоразу, коли ви програєте *або* виграєте, ви отримуєте додавання, ЯКЕ НЕ МОЖНА ПРОПУСТИТИ, а також ви повинні мати підключення до Інтернету, щоб грати з єдиною причиною, щоб кидати вам більше додатків, кожен рівень триває 30 секунд і після кожного там 30 секунд додати не варто
МНОГО МНОГО ПРОСТО НЕМЕРЕНО РЕКЛАМИ!
Більше реклами, ніж гри.
Гра найкраща...найкращий спосіб позбутися реклами - це вимкнути мобільні дані під час гри.....Мені подобається ця гра...
норм гра
реклама супер.А гра гімно
Супер весела гра! Чудова можливість відтворення, весело застрягати та покращувати свій шлях до перемоги!
Ball Blast Arcade pzx
чудовий вбивця часу, чудовий тест на старі рефлекси, лол. однак у мене є одна проблема. Я помітив, що рівні стають все довшими і довшими, нарешті подолавши рівень 3, і гра підняла мене аж до рівня 26 з рівня 3. На екрані постійно говорилося «рівень завершено» і безперервно переходив на наступний рівень до 26 але все ж чудова гра. 🤘
Мені б сподобалася ця гра, якби не було стільки реклами.
Очевидно, що швидкість реклами є очікуваною ставкою реклами. Я хотів знати, чи можете ви додати престижу? Через деякий час це стає занадто важкою битвой, і мені подобається проходити кілька рівнів одночасно.
Норм, коли скучно.
Занадто багато реклами та членства також надто дорого для такої гри. 8$ КОЖНОГО тижня, це 32 долари на місяць. Ти що з глузду?!?