Post by quargelystsumpzuc on Mar 6, 2022 12:40:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на много токени ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Изглежда, че може да е забавно, но не мога да го накарам да зареди второ ниво. Alcatel V3
Всичко е наред за малка игра, но нещото, което я съсипва е, че врагът не е обвързан от механиката на необходимостта да събира ресурси, тъй като ако се движите около тяхната база (мъглата, покриваща мястото), те незабавно възстановяват всичко, дори ако те използваха много ресурси за защита и вие унищожихте/убихте всичко освен центъра на града (не съм сигурен дали това е просто бъг, който нулира тяхната база)
5 звезди, защото е толкова хубава и наистина е интересна игра...
Ъъъ, защо мога да местя само една единица наведнъж?
Добра концепция за стратегическа игра, но логиката на единиците и контролът оставят много да се желае.
Търсех игра, за да ускоря времето на работа, но в крайна сметка играх с тази игра по-дълго. Страхотно! Иска ми се да има режим на оцеляване. Моля, ето го.
Тази игра е наистина забавна! Все още не съм играл цялата кампания, но бих се радвал, ако има лечебна единица. може би може да излекува само една единица в даден момент или може да е наистина бавно при лечебна единица или наистина скъпо. Не съм добър в дизайна на игри, но определено трябва да е баланс. Много любов, продължавайте в същия дух!
МРАЗЯ ТАЗИ ИГРА 1-ва: НЯМА ДА МИ ПОЗВОЛЯ ДА СПЕЧЕЛАЯ В НОВА ИГРА 2-ра: MEELES СА ГЛУПИ 3-ТА: ДОРИ КРАЛЯТ ИСКА ДА УМРЕ
Има грешка с максималния брой войници, които можете да наемете. Купих надстройката с медена роса и все още не мога да обуча повече от 50 войника, моля поправете!!!
Много добра и проста игра. Ще бъде много добре, ако pvp се подобри, за да мога да създам частна игра.
Актуализацията го направи кошчето изключва всяка игра не се инсталира. За мен това беше любимата ми игра на телефона ми, но от новата актуализация ви изхвърлят всяка игра, ако сигналът спадне дори малко или ако хостът загуби връзки за няколко секунди, цялото парти се изрита
Толкова много мразя тази игра, че не ми позволява да изтегля
Не си струва времето, забива твърде много
Не е лоша
Всяко ниво, което имате 2 мислете и защитавайте, обичам го, това вероятно е новата ми любима игра и харесвам как можете да правите costom игри и битка благодаря ви 4, правейки тази игра
RTS Siege Up! - Medieval War Strategia quuj
RTS Siege Up! - Medieval War Strategia quuj
AI е глупаво агресивен в началото
RTS Siege Up! - Medieval War אסטרטגיה xbu
Не е добра игра, много е трудна и не инсталирайте тези приложения. За 10 минути я деинсталирах
В началото е забавно. Но става почти невъзможен за игра колкото по-навътре отивате. Силно ви примамва да закупите пакетите за измама, за да напреднете.
В част 5 царете пазят не ми дава достъп до сградата, за да взема повече войски, така че не мога да премина нивото
Много хубава игра!! Моето желание за тези игри е sana mapaganda niyo pa yung графики в тези игри!, Благодаря ви за тази игра.
Страхотна игра. Проблемът е, че когато създам свой собствен свят, врагът атакува толкова бързо и след като вече е напреднал, ме прави венраубл вече го прави малко мъничък, моля, това е просто несправедливо
Защо това приложение не се отменя!!!!!!😠😠😠😠😠😠😠
Всичко е забавление и игри, докато не харесате ниво 7 и не можете да го преминете.
Е, средна игра.. Но моля, добавете още сгради и по-големи карти"🙂"
Това приложение е забавно, но има много проблеми. AI в играта не се променя по никакъв начин, когато увеличите или намалите трудността, а самият геймплей е супер бъг.
RTS Siege Up! - Средневековье Стратегии ivri
Виждам много потенциал в играта и знам, че все още е млада игра, но за мен това е 3,5/5. В момента контролирането на група единици, по-голяма от 5, е наистина неудобно, нивата са добре проектирани, въпреки че геймплеят и AI стават малко остаряли със същите единици и сгради на всеки етап. Играта е удобно предизвикателна, но понякога разочароваща. Добавянето на ново съдържание, полирането и подобряването на качеството на живот са всичко, от което играта се нуждае, за да бъде по-добра. Продължавайте с страхотната работа!
Превръщане в много добра игра.
Solitaire Card Games, Klondike கார்டு hzgo
RTS Siege Up! - Medieval War אסטרטגיה xbu
Ботовете са оп, дори и на лесно. Вашите войски са идиоти и дават предимство на другите. Контролите са ужасни.
Тази игра е гадна. наистина е трудна. когато създадете бот или два, те се обединяват срещу вас, те не се бият помежду си. не играйте тази игра.
Имаше много ново в тази игра, откакто я изтрих, това е наистина забавно и една от любимите ми игри, добра работа👍🏻
Благодаря за добавянето на персонализирана игра и онлайн режим! Моля, добавете още карта към персонализираната игра и добавете цивилизация към играта: персийски, римски, английски, френска и още цивилизация Благодаря за тази игра, най-добрата е!
Страхотна игра. Единственият проблем е, че моите части са тъпи и атакуват селяни, когато не представляват заплаха. Ако се обърна за една секунда, те убиват всичко, което се движи, и не дават приоритет на нищо. Играта е трудна. Редактиране: Първоначално оценени с 3 звезди, сега една. Моите катапулти дават приоритет на кулите вместо на портата и загубих много войски, защото те продължаваха да атакуват селяни и кули. Задаването на трудността за начинаещи не помага.
От всички мобилни игри, които съм играл, тази е много близо до върха със своето просто невероятно качество.
Наистина се надявам, че създателят вижда това, защото наистина ОБИЧАМ тази игра, но вие просто получавате 1 пропускане, което е несправедливо, защото не мога да премина 2 нива, така че сега съм заседнал, моля, прочетете това, пазете се. Всичко, което искам, е като 2-3 пропускания на нива или да го направя малко по-лесно, тъй като има като 4 отбора, които ви атакуват наведнъж. Чао 👋
Много скучно
Не работи на asus zenfone. Заседнал на черен екран
Страхотна игра, но понякога става много бавна, моля, поправете я
Тази игра е перфектна, но исках ново нещо, което да можем да редактираме изтеглената карта, така че да не се налага да правим същата карта, за да я подобрим и да вършим по-малко работа
Няма значение дали промените трудността. След началото ще започнете от базата, докато се изправяте срещу двама врагове, които вече са изградени. Искате да измамите, похарчете малко портфейл. Така че, ако изтеглите успех.
Това е страхотна игра! Бих дал 5 звезди.... но почти всеки път, когато контролирам група от войски, не всеки прави това, което казвам Някои войски просто остават там, когато има битка, особено с стрелците, ако тази грешка бъде отстранена и контролите са лесно и просто, тогава не бих се поколебал да дам на тази игра 5 звезди!
Компютрите са твърде бързи и не трябва да имат пълна база, когато играта започне. Лош дизайн на играта.
Харесах играта, но всяка минута започва война, това не ми харесва и моля, добавете режим пясъчна кутия
Тази игра предлага най-доброто мобилно RTS изживяване, което съм намирал в Play Store досега. Въпреки че не е перфектен, Siege Up е най-близкото нещо, което ще намерите, ако търсите игра, подобна на класическия Warcraft, Age of Empires или Command and Conquer. Безплатна е за игра, офлайн и онлайн и има функция за редактиране на карта.
Играта се срива, когато я отворя
Това е добра игра, освен факта, че без значение колко бързо издигате войските си, врагът може да ги произведе 3 пъти по-бързо. Би било по-добре, ако събирането и обучението на войските бяха еднакви от двете страни
Стига до точката, че вече не можеш да спечелиш
Играта ви казва какво да правите.....Искам да изградя моя собствена империя 😑😑