Post by quargelystsumpzuc on Mar 6, 2022 12:58:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alice\u0027s Resort - Word Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alice\u0027s Resort - Word Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше балів ▞▞▞
▞▞▞ Alice\u0027s Resort - Word Game 2022 version ▞▞▞
Alice's Resort - Word Game Word tvx
додано більше .................................Мені подобається гра, але не можу грати в неї, коли вона постійно вимикається .. мене дратує, бо мені це подобається. У мене є та сама проблема. Якщо ви не виправите її... мені доведеться її видалити. я теж ненавиджу. Дуже подобається..
Гарна гра, досить проста, реконструкція та гра в слова в одному. У мене виникли проблеми із запуском, але зараз краще. Крім того, у грі спін я найчастіше отримую рожеві діаманти, що зовсім не допомагає, навіщо вони тобі. Решта гри добре
Поставив би 5, але він заморожений і не завантажується. Я був майже до 300 рівня. Я видаляю цю гру.
Рекламний кошмар! Насправді це може бути нормально, але реклама просто псує враження, а головоломки не здаються складнішими, тому стає нудним.
Stickman Superhero Penyelakuan bdgv
Залежний. Коли буде новий контент? Я роблю купу головоломок, але не на що витрачати монети.
Є багато слів, які вони не вважають справжніми словами, але принаймні роблять їх натяками. Вони цього не зробили. Але це зводить мене з глузду, тому що тоді ви не можете отримати свою комбінацію, і ви не отримаєте за неї монети, які вам потрібні, щоб викупити свою комбінацію, коли вони не враховують наявні слова.
Насолоджуйтесь грою, але в ній забагато реклами та надто багато часу, щоб заробити снаряди. Я не знаю, для чого потрібні діаманти та монети, але вони швидко накопичуються. Крім того, в оголошенні вона кинула чоловіка і відвезла дочку до занедбаного будинку, але я не бачила дочку, а це велика будівля з різними кімнатами для ремонту, і я ще не бачила жодного гостя. Також чому ви виграєте лише 200 доларів в будь-якій головоломці? Деякі з них більші за інші або дві головоломки разом і не мають більшого виграшу.
Постійно блокує мій телефон.
Це хороша гра, якби вона дозволяла мені грати, я продовжую виходити з ладу і закриватися з гри і зводити мене
Відео не працює, щоб багато разів спробувати предмети, не підключаються, хоча Інтернет увімкнено
Видалив гру, оскільки після оновлення вона більше не відкривається
Я любив цю гру. Досягнув рівня 178 ...витратив гроші на допомогу, а потім просто перестав працювати. Я такий злий!!
Екран зависає кілька разів на день. Відбувається вже кілька днів.
Насправді гра весела, але є так багато реклами, яку можна дивитися, і це марна трата часу. Я видалю і не рекомендую це.
Я щойно почав грати в цю гру, і вона мені дуже сподобалася, окрім того, як сьогодні вранці я не можу грати в неї, просто сидить на екрані і нічого не робить. Можливо, це нове оновлення IDK, але це дійсно дратує.
Весела гра, але простіше отримати дорогоцінні камені, які, принаймні, для мене рідко використовуються, і набагато важче отримати монети для підказок. І щоразу, коли я обертаю колесо, і воно потрапляє на підказку, мені доводиться дивитися відео, щоб отримати його, але навіть після перегляду відео я не отримую підказку. Це траплялося зі мною кілька разів.
Це було весело, поки я не міг розгадати головоломку, не заплативши грошей. «Безкоштовні» елементи допомоги закінчуються надзвичайно швидко, ви отримуєте гроші в грі, але недостатньо, щоб бути корисними на вищих рівнях. Так багато оголошень, їх купа, довгих. Гра перетворилася на платну гру на 93 рівні. Видалення. Я ненавиджу бути таким загнаним у кут. Серйозно, спринцювати.
Я перестав насолоджуватися цією грою, я думаю, що я піднявся до рівня 420 або вище, а потім, коли я пішов і пограв у неї сьогодні, це не дозволило мені в цьому розчаруватися, оскільки я майже закінчив всередині, і я зазвичай не оцінюю жодного гру, але мені знадобився деякий час, щоб дістатися туди, де я був, тому я видалив її, а потім знову встановив, і вона робить те саме
Оновити... гра більше не завантажується
Гра подобається, але її довелося видалити через помилку. Орфографія слів завмерла. Сумно😔
Надзвичайно збій щоразу, коли з’являється подія «картинка-головоломка», вона зависає всю програму
Люблю цю гру, але я не можу грати в неї довго. Працює дуже повільно і постійно зависає на моєму пристрої. Хотілося б прогресувати, але для того, щоб грати навіть на один рівень, потрібно так багато часу.
Alice's Resort - Word Game શબ્દ qas
Оголошення, яке мене зацікавило, зображало гру пошуку слів/ремонт. Це не гра з пошуком слів... як і всі інші ігри з заповненням слів/ремонтом.
Виправте, будь ласка, щаслива машина не дозволяє мені повернутися до гри
Забагато примусової реклами, і чим вищі рівні, тим важче знайти точки, які потрібно розширити. Не витрачайте свій час або гроші на цю гру.
Реклама ваших ігор НЕПРАВИЛЬНА! Я не хочу грати в гру в слова, де потрібно шукати коло. Я б це знав, якби це не було брехливо рекламовано. Ця гра така ж погана, як і інша гра. НУДНИЙ. Видалено.
Гра весела, і мені подобається, як можна рухатися вперед, не витрачаючи грошей. Але коли я піднявся за рівень 80, гра продовжує зависати дуже збоєм
іноді ви отримуєте головоломку з 6 частин, але ви отримуєте лише 200 балів, що неправильно
Чому я не можу увійти в гру? Просто вступний логотип «ласкаво просимо», через 5 хвилин нічого не змінюється. тому я його видаляю
Ця гра не рекламується. В оголошенні кажуть, що ви можете ввести слова на кшталт «метла», і він буде використовувати мітлу.Справжня гра — це лише 3-го матчу розкрадання Homescapes. Гра, напевно, не страшна, але це не те, що я хотів, коли натиснув оголошення.
Alice's Resort - Word Game מילים xjy
Я дійшов до того моменту, коли спливаюче вікно вказувало мені оновити, але не оновлювалося. Так сумно.
Я люблю ігри в слова та попередню гру Аліса, але ця потребує деяких покращень. 1) Збій досить поганий, і графіка могла б бути кращою. 2) Гравець повинен мати можливість перейти на наступний рівень, а не бути змушеним повертатися до екрану прикрас при кожній виграші. 3) Гудзик одягу, що висить над Алісою, дійсно дратує і непотрібний. У нижній частині екрана вже є кнопка для шафи. Підвісна кнопка псує вид на курорт і персонажів. Все ще одна з найкращих ігор у слова!
Весело і добре
ці оголошення постійно з’являються, поки ви граєте в гру. дурний. дурний. дурний.
Alice's Resort - Word Game Slovní blmi
Гарно, але можна було б швидше розгадати головоломку швидше, дякую
Постійно падає, як тільки я натискаю, як він грає в кнопки гри в слова
Справжні головоломки непогані, але з усіма цими випадковими іншими речами (різанки морозива, доставка піци) і "КУПИ ЦЕ! КУПИТЬ ЦЕ!" спливаючі вікна після кожного. Неодружений. Рівень. це так дратує.
Мені подобається гра, але я в глухому куті. Чи скоро буде оновлення, щоб я міг продовжувати розробляти різні області?
Я дуже засмучений цією грою, зараз я досяг 337 рівня, і щаслива машина вийшла, щоб ви її крутили, вона повністю заморожена, я не можу нікуди піти, вона не витрачатиметься, я дуже розчарований після того, як подумав, що ваш 339 .Ви не виправили з ігровим автоматом LUCKY у грі, ЧОМУ це єдина проблема.