Post by quargelystsumpzuc on Mar 6, 2022 13:01:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kakugo - Learning Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej hackowania zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Kakugo - Learning Japanese 2022 version ▞▞▞
Kakugo - Learning Japanese शिक्षा flok
Właśnie przyszedłem z reddita. Zrobiłeś to w idealnym dla mnie momencie, ponieważ właśnie uczę się kanji i potrzebuję tego rodzaju pomocy. Dziękuję!
Brakuje mowy, ale nadal jest to najlepsza aplikacja do nauki japońskiego, jaką widziałem do tej pory.
Zakłada wcześniejsze doświadczenie w języku.
Ta aplikacja jest idealna do samodzielnej nauki, ponieważ możesz ustawić dokładnie to, co chcesz przejrzeć, gdy uczysz się więcej z innych zasobów. A kompleksowy zakres rodzajów recenzji (zwłaszcza praktyki pisania odręcznego) jest tym, co naprawdę odróżnia tę aplikację od innych opcji. Nie uczę się według poziomów JLPT (N5, N4, N3 itd.), ale fajnie, że elementy recenzji są umieszczane w kategorii dla każdego poziomu. Uważam, że ta aplikacja jest lepsza niż inne opcje, płatne lub inne.
widziałem to na reddicie i mam to jakieś 20 minut, ale już to uwielbiam, bardzo pomocne
Dokładnie to, czego szukałem!
Naprawdę pomógł mi z kanji
Uważam, że ta aplikacja jest mniej stresująca niż Anki. Świetnie nadaje się do nauki kanji w „sali tronowej”
dzięki za tę aplikację! kocham to! bardzo pomocny! Używam go głównie do przeglądu kanji. w kanji możemy utworzyć podzbiór list, mam nadzieję, że możemy to zrobić również w słowniku. dzięki i niech Bóg zapłać!
Podoba mi się, ale tryb rysowania kanji/kana powinien automatycznie pokazywać następne kanji/kana, tak jak inne tryby. Nie musisz klikać przycisku Dalej. Aplikacja do nauki Kanji również to robi. miejmy nadzieję, że zostanie zaimplementowany w przyszłych aktualizacjach. Świetna aplikacja do tej pory i używam jej jako głównego sposobu na naukę kanji. dzięki.
Kakugo - Learning Japanese განათლება ffvu
Ta aplikacja jest inteligentna, wydajna i bezpłatna, jak w wolnym oprogramowaniu. Uwielbiam to !
Proste i dobre
To dosłownie jedna z najlepszych aplikacji kanji na Androida. Jestem zdumiony, że ma tak mało pobrań.
😅.
Najlepsza aplikacja do nauki kana. Chociaż myślę, że istnieją lepsze aplikacje do nauki kanji, ta jest nadal przyzwoita, wciąż nie ma sobie równych w przypadku kana. I jest to open source, więc jeśli chcesz coś zmienić lub dodać, możesz to zrobić sam!
Świetna aplikacja! Bez reklam i za darmo! Dzięki!
Cut the Rope 2 Головоломки uegn
Kakugo - Learning Japanese განათლება ffvu